Growlers


Öllistan uppdaterad 2022-03-06

Skicka ett mail till info (a) vildabryggeri.se för att beställa en fyllning.

Öl Beskrivning Ölstil ABV
The Moose is Loose En liten belgare att njuta av till helgen? Uppfriskande och härlig. Belgian Single3.5%
Big Hop Bang Torrhumlad nyråsöl. Jäst med champagnejäst. Torrhumlad smakexplosion. Champangeöl3.5%
Winter Lager Lättdrucken lager, borde tilltala de flesta. Ljus färg, med lite citrustoner. "Lager"3.5%
Frozen Berliner Dagens experiment. En kallmäskad öl blandad med Berliner Weisse ger en komplex skapelse. Uppfriskande och kul. Berliner Weisse3.5%
All the Ways Riktigt häftig öl bryggd med massa roliga tekniker. Mäsken, som bland annat består av rostat havre, har vi filtrerat genom hö. Ölet är jäst i en öppen jästank med tre olika jäststammar. En Saison-jäst och två brettanomyces-stammar. Klassisk tysk humle i koket och nya zeeländsk humle för arom. Dessutom naturligt kolsyrad i faten. Saison3.5%

Öl på 33 cl flaska

20 kr/st
6-pack - 110 kr

Öl Beskrivning Ölstil ABV
Booch Gone Wild Tillsammans med Östergård Kombucha har vi tagit fram en kombuchafolköl. Vi har blandat öl och kombucha. Väldigt spännande smaker och en uppskattad öl. Ett måste att testa. Kombuchafolköl 3.5%
Take 5  Vi har precis flaskat mer Take 5. Ny fräsch batch av vår humliga, tropiska session IPA. Session IPA 3.5%

Öppettider

Fler dagar läggs till efterhand. Kika in ofta för att hålla er uppdaterade.

Datum Öppettider Beskrivning
Fredag, 2022-02-18 11:00 - 17:00

Priser

99 kr per fyllning
100kr per growler

Endast belatning via kort eller Swish. Vi tar inte kontanter.

Hitta hit

Vi håller till i Båstad Företagsby. Kolla efter en stor gul byggnad längs med Ängelholmsvägen. Kör rakt igenom grindarna och hela vägen ner, vår lokal är den sista porten i längan, mitt emot restaurangen"Mat och Möten".

Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad.
Så här fungerar det

En Growler är en två-liters refill glasflaska som fylls med öl och försluts. Growlern är återanvändbar: när den är tom, rengör och fyll på med ny öl hos oss. En Growler kostar 100 kr att köpa loss. Vi erbjuder påfyllning av ny öl varannan fredag. Sortimentet varierar och vi erbjuder många olika ölsorter. Hos oss finns alltid chans att testa något nytt och spännande. Enligt svenska lag kan vi bara sälja öl upp till 3.5% ABV direkt i bryggeriet (på Systembolagen i Ängelholm och Båstad hittar ni våra starkare öl).

Vi rekommenderar att Growlern avnjuts inom 48-72 timmar. Med andra ord, perfekt att fylla på fredagen och avnjuta under helgen.

Det är viktigt att flaskan förvaras kallt.


Förbeställ

Varje gång vi har öppet erbjuder vi förbeställningar. Ni förbeställer genom att maila info (a) vildabryggeri.se med den öl ni vill ha. Vi kommer fylla en flaska med öl som ni hämtar ut under den dag vi har öppet. Har ni redan en flaska lämnar ni i den och hämtar ut en ny fylld flaska.

Varför ska man förbeställa? Det garanterar att ni får den öl ni vill ha och ni slipper vänta vid upphämtning.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller feedback. Vi är på bryggeriet de flesta dagar och kan oftast erbjuda en fyllning om ni kontaktar oss på förhand. Lättast att komma i kontakt med oss är att maila oss på info (a) vildabryggeri.se eller via sociala media som Facebook, Instagram, eller ring oss på 0790-055661. 

Nyhetsbrev

Det bästa sättet att få uppdateringar på vilka öl vi erbjuder är att signa upp på vårt nyhetsbrev. Prenumerera och få de senaste uppdateringarna nedan!


 

Vilda Bryggeri AB

Vilda Bryggeri AB med säte i Halmstad. Organisationsnummer 559018-1441


Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad, Sweden

Contact Form