GrowlersFredag 26:e februari fyller vi:  (uppdaterad 2021-02-22)

Öl Beskrivning Ölstil ABV
TipoDjupröd färg, söt apelsin i doften som matchar färgen. Bryggd med "Spanish Liquor" som är smält socker. Ger ölet en liten maltigare kropp. Sitter perfekt med mat eller för sig själv framför brasan. Spanish Red 3.5%
Wild Crane IPA (ny torrhumling, Saaz & EKG)Vårt första sammarbetsöl. Tillsammans har vi bryggt en IPA som är baserat på ölrecept för de öl som britterna skickade i ekfat till Indien. I vårt fall har vi bryggt den hos Traryds Bryggeri, fyllt ett ekfat och kört ekfatet till Vilda i Båstad för att jäsas. Vi har valt att torrhumla ett ölfat som vi serverar denna dag. Ölet är torrhumlat med gammaldags humle som de hade valt för några hundra år sedan. Engelsk IPA - sammarbete med Traryds Bryggeri 3.5%
St. Pomace Fantastisk rosa dryck. En suröl som vi lagrat med vindrav från en närliggande vingård. Helt magisk suröl =) Suröl lagrad med vindrav 3.5%
Celiac Killer Här har vi tagit ut svängarna genom att göra ett öl på enbart vetemalt. Ett så kallat Wheat Wine. Galet och roligt. Absolut inget för glutenintolleranta :O Wheat Wine (100% veteöl) 3.5%
Vill ni förbeställa öl gör ni det genom att maila info (a) vildabryggeri.se. Läs gärna om hur förbeställning fungerar längre ner på sidan.
 
Gratis hemleverans 2021-02-26 till Båstad/Hemmeslövs/Allarp/Skotttorp/Skummeslöv.

Öppettider

Fler dagar läggs till efterhand. Kika in ofta för att hålla er uppdaterade.

Datum Öppettider Beskrivning
Fredag, 2021-02-26 11:00 - 17:00
Fredag, 2021-03-12 11:00 - 17:00
Fredag, 2021-03-26 11:00 - 17:00
Fredag, 2021-04-09 11:00 - 17:00

Priser

99 kr per fyllning
100kr per growler

Endast belatning via kort eller Swish. Vi tar inte kontanter.

Hitta hit

Vi håller till i Båstad Företagsby. Kolla efter en stor gul byggnad längs med Ängelholmsvägen. Kör rakt igenom grindarna och hela vägen ner, vår lokal är den sista porten i längan, mitt emot restaurangen"Mat och Möten".

Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad.
Så här fungerar det

En Growler är en två-liters refill glasflaska som fylls med öl och försluts. Growlern är återanvändbar: när den är tom, rengör och fyll på med ny öl hos oss. En Growler kostar 100 kr att köpa loss. Vi erbjuder påfyllning av ny öl varannan fredag. Sortimentet varierar och vi erbjuder många olika ölsorter. Hos oss finns alltid chans att testa något nytt och spännande. Enligt svenska lag kan vi bara sälja öl upp till 3.5% ABV direkt i bryggeriet (på Systembolagen i Ängelholm och Båstad hittar ni våra starkare öl).

Vi rekommenderar att Growlern avnjuts inom 48-72 timmar. Med andra ord, perfekt att fylla på fredagen och avnjuta under helgen.

Det är viktigt att flaskan förvaras kallt.


Förbeställ

Varje gång vi har öppet erbjuder vi förbeställningar. Ni förbeställer genom att maila info (a) vildabryggeri.se med den öl ni vill ha. Vi kommer fylla en flaska med öl som ni hämtar ut under den dag vi har öppet. Har ni redan en flaska lämnar ni i den och hämtar ut en ny fylld flaska.

Varför ska man förbeställa? Det garanterar att ni får den öl ni vill ha och ni slipper vänta vid upphämtning.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller feedback. Vi är på bryggeriet de flesta dagar och kan oftast erbjuda en fyllning om ni kontaktar oss på förhand. Lättast att komma i kontakt med oss är att maila oss på info (a) vildabryggeri.se eller via sociala media som Facebook, Instagram, eller ring oss på 0790-055661. 

Nyhetsbrev

Det bästa sättet att få uppdateringar på vilka öl vi erbjuder är att signa upp på vårt nyhetsbrev. Prenumerera och få de senaste uppdateringarna nedan!


 

Vilda Bryggeri AB

Vilda Bryggeri AB med säte i Halmstad. Organisationsnummer 559018-1441


Ängelholmsvägen 263, 269 42 Båstad, Sweden

Contact Form